+47 915 84 000 wenche@sunwood.no

Om Sunwood Norge

Sunwood Norge drives av Wenche Lia Spidsberg som oppdaget utepeisene på reise i Sør-Europa. Wenche falt umiddelbart for utepeisene, og ønsket å kunne tilby disse også til norske hjem og bedrifter. I dag er Sunwood Norge eneste leverandør av Sunwood sine utepeiser til det norske markedet, og Sunwood Norge har et meget godt forhold til morselskapet Sunwood Nederland. 

Om produsenten Sunwood i Nederland

Sunwood er en merkevare lansert av familiebedrift Sunderman fra Nederland. Sunderman har utviklet og produsert gasspeiser i over 40 år. Familiebedriften ble startet av smeden Marinus Sunderman i 1939, og Marinus’ sønn Carino gikk inn i familiebedriften allerede som liten gutt. Entreprenør som han var tjente han tidlig penger på å selge karbid, og senere startet han eget utsalg for skilt og lamper. Merkevaren Sunwood ble lansert av Carinos sønn, Wout Sunderman, i 2009.


SUNWOOD® DUTCH DESIGN

Siden 2008 har Wout Sunderman (Carinos sønn) jobbet for familiebedriften på heltid. Da han var yngre jobbet han for familiebedriften i ferier, og likte spesielt kundekontakt og salg. I april 2009 bestemte Wout seg for å utvikle og lansere sin egen gasspeis under et nytt merke: Sunwood. Dette navnet stammer fra etternavnet ‘Sunderman’ og etternavnet til Carinos kone: ‘Van Turenhout’ (‘hout’ som betyr ‘tre’ på nederlandsk).

Wout lanserte deretter sin egen nettside, registrerte Sunwood i merkeregisteret og Sunwoods reise som leverandør av gasspeiser hadde offisielt begynt. Sammen med sin far tilbød han de første demomodellene til ulike restauranter for testing. Raskt etter begynte salgene å komme inn. Siden 2014 har Wout og Carino dedikert seg fullt og helt til Sunwood Marino. I mellomtiden har salget blitt utvidet til Europa og Midtøsten.

Sunwood fabrikken ligger i nærheten av Rotterdam og Haag, i den sørlige delen av Nederland. Fabrikk og showrom er åpent for besøk på hverdager.  

Våre verdier

Design og kvalitet

Moderne og tidløst design som vekker oppsikt. Dyktige fagfolk sikrer høy kvalitet på håndlagede produkter.
Design og kvalitet går hånd i hånd.

Bærekraftige materialer

Nederlandsk produksjon

Vi bruker kun de beste materialer og komponenter i våre utepeiser, og alt produseres på vår fabrikk i Nederland.

ønsker du norsk agentur for sunwood? 

Kontakt oss for en prat

Vi forhandler Sunwood Marino utepeis i hele Norge på vegne av Sunwood i Nederland. Våre kunder er både private og næringsvirksomheter. Vi opplever stadig økt etterspørsel, og er interesserte i å utvide nedslagsområdet vårt i Norge. Er du interessert i å bli forhandler eller ha agentur på Sunwood i Norge? Ta kontakt med oss!

Sunwood Norge AS

Flaksjølivegen 93
2630 Ringebu
+47 915 84 000
Org. nr. 917511810 MVA

wenche@sunwood.no

Fabrikk i Nederland

følg oss

@sunwoodnorge
#SunwoodNorge
#SunwoodMarino